Penne cu piept de pui si sos

de Dea_Dea in Penne, 5 Sep 2013 | 6077 vizualizari

 

Daca tot am facut sosul , sotul meu a dorit paste !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste(penne)
  • un piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei kapia
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 6 rosii decojite
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui si sos:

Pastele se pun la fiert  conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Sosul:

Ardeii si ceapa se toaca  si se pun in wok .

Se pun ciupercile si rosiile decojite taiate cubulete.

Se pune capacul si se fierb 20 min la foc mic.

Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si usturoiul si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano .Se mai lasa la fiert 10-15 min.

Pastele se pun pe farfurie iar deasupra se pune sosul.

TIPS-URI

1

Se pot folofi oricefel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui si sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu tocanita